Referenciák

Dunaharaszti, Bezerédi Lakópark, Baradlay János u. 7. (Négylakásos sorház)

Dunaharaszti, Bezerédi Lakópark, Baradlay János u. 7. (Négylakásos sorház) Mindegyik lakásunk elkelt már! Vevőink 2017. októberében birtokba vették otthonaikat.

Dunaharasztin, a Bezerédi lakóparkban, négylakásos sorházat építünk. A 96-102 nm-es, kiváló elrendezésű lakások földszintjén előtér, zuhanyzóval, WC-vel és mosdóval felszerelt fürdő, konyha-étkező-nappali, és a lépcső alatt kialakított háztartási helyiség található. A nappaliból léphetünk ki a 15 nm-es teraszra.

Az emeletre kényelmes lépcsőn juthatunk fel, ahol közlekedő, káddal, WC-vel, mosdóval és törölközőszárító radiátorral felszerelt fürdő és három háló kerül kialakításra.

A nagy ablakoknak, valamint a déli napozású nappaliknak köszönhetően szép világos lakások. A szobák radiátoros fűtését, míg a többi helyiség padlófűtését, valamint a melegvíz-ellátást Ariston kondenzációs kombi gázcirkó biztosítja. A hideg és meleg burkolatokat, a belső falak színét és a belső ajtókat az új tulajdonos választhatja ki.

A lakásokhoz 190-300 nm-es lekerített, saját telekrész tartozik, mely térkővel burkolt külön kapubejáróval, utcafrontról közelíthető meg. Az utcafronti kerítések és kapuk betonpillérekből, és gyalult, lazúrozott deszkából készülnek.

Az épület 30-as téglából épül, a lakások között hanggátló fal kerül beépítésre, homlokzata 10 cm-es dryvit szigetelést, és 2mm-es Baumit dörzsölt vakolatrendszert, a tető betoncserepes fedést kap. K=1,0 üvegezésű 5 légkamrás műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre.

Az elmúlt évek során több családi házat, sorházi lakást építettünk saját beruházásunkban, így referenciaházakkal is rendelkezünk. Cégünk bejegyzett építtető, ezért tizenötmillió forintig illetékmentes a vásárlás.

A szélső lakások ára 29 M Ft, a középső lakások ára 26 M Ft.