Referenciák

Dunaharaszti, Bezerédi Lakópark, Kós Károly utca 66 és 68. (2 db háromlakásos társasház)

Dunaharaszti, Bezerédi Lakópark, Kós Károly utca 66 és 68.  (2 db háromlakásos társasház) Minden lakásunk elkelt már! Két háromlakásos társasházat építünk egymás mellett. A háromlakásos társasházban egy 100 nm-es és két 107 nm-es lakás lesz kialakítva.

Dunaharasztin, a Bezerédi lakóparkban, háromlakásos társasházat építünk. A 100-107 nm-es, kiváló elrendezésű lakások földszintjén előtér, zuhanyzóval, WC-vel és mosdóval felszerelt fürdő, konyha-étkező-nappali, és a lépcső alatt kialakított háztartási helyiség található. 

Az emeletre kényelmes lépcsőn juthatunk fel, ahol közlekedő, káddal, WC-vel, mosdóval és törölközőszárító radiátorral felszerelt fürdő és három háló kerül kialakításra.

A nagy ablakoknak köszönhetően szép világos lakások. A szobák radiátoros fűtését, míg a többi helyiség padlófűtését, valamint a melegvíz-ellátást Ariston kondenzációs kombi gázcirkó biztosítja. A hideg és meleg burkolatokat, valamint a belső ajtókat az új tulajdonos választhatja ki.

A lakásokhoz 200 nm-es lekerített, saját telekrész tartozik, mely térkővel burkolt külön kapubejáróval, utcafrontról közelíthető meg. Az utcafronti kerítések és kapuk betonpillérekből, és gyalult, lazúrozott deszkából készülnek.

Az épület 30-as téglából épül, a lakások között hanggátló fal kerül beépítésre, homlokzata 10 cm-es dryvit szigetelést, és 2mm-es Baumit dörzsölt vakolatrendszert, a tető betoncserepes fedést kap. K=1,0 üvegezésű 5 légkamrás műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre.

Az elmúlt évek során több családi házat, sorházi lakást építettünk saját beruházásunkban, így referenciaházakkal is rendelkezünk. Cégünk bejegyzett építtető, ezért tizenötmillió forintig illetékmentes a vásárlás.

A lakások ára 32 M Ft.


:
 
jpg 0 KB