Részletes keresés       E-mail ajánló küldése       Nyomtatás

Ingatlankínálat

HIRDETÉS RÉSZLETEI
Azonosító: INGATLAN 519
Kategória: eladás
Típus:
Ár: 29.9 MFt.
Alapterület: 90 m²
Telek mérete: 200 m²
Terasz / erkély mérete: 15 m²
Állapot: új építésű
Szobák száma: 3
Cím: Dunaharaszti
Térkép: Klikkeljen ide!

Leírás:

Dunaharaszti, Bezerédi Lakópark, Kós Károly u. 61. és 63.

Elkezdődött a 13. és a 14. ütem! Két négylakásos sorházat építünk két egymás melletti telekre.

Dunaharasztin, a Bezerédi lakóparkban, négylakásos sorházakat építünk. A 90-96 nm-es, kiváló elrendezésű lakások földszintjén előtér, zuhanyzóval, WC-vel és mosdóval felszerelt fürdő, konyha-étkező-nappali, és a lépcső alatt kialakított háztartási helyiség található. 

Az emeletre kényelmes lépcsőn juthatunk fel, ahol közlekedő, káddal, WC-vel, mosdóval és törölközőszárító radiátorral felszerelt fürdő és három háló kerül kialakításra.

A nagy ablakoknak köszönhetően szép világos lakások. A szobák radiátoros fűtését, míg a többi helyiség padlófűtését, valamint a melegvíz-ellátást Ariston kondenzációs kombi gázcirkó biztosítja. A hideg és meleg burkolatokat, valamint a belső ajtókat az új tulajdonos választhatja ki.

A lakásokhoz 180-300 nm-es lekerített, saját telekrész tartozik, mely térkővel burkolt külön kapubejáróval, utcafrontról közelíthető meg. Az utcafronti kerítések és kapuk betonpillérekből, és gyalult, lazúrozott deszkából készülnek.

Az épület 30-as téglából épül, a lakások között hanggátló fal kerül beépítésre, homlokzata 10 cm-es dryvit szigetelést, és 2mm-es Baumit dörzsölt vakolatrendszert, a tető betoncserepes fedést kap. K=1,0 üvegezésű 5 légkamrás műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre.

Az elmúlt évek során több családi házat, sorházi lakást építettünk saját beruházásunkban, így referenciaházakkal is rendelkezünk. Cégünk bejegyzett építtető, ezért tizenötmillió forintig illetékmentes a vásárlás.

A középső lakások ára 29.9 M, a szélős lakások 34 és 36 M Ft.+36 30 331 1394 További elérhetőségeink

KÉRDÉSE VAN?

Itt közvetlenül üzenhet Molnár Ingatlan részére:


Az Ön neve:

Telefon száma:

E-mail címe:

Üzenet, kérdés: